Costing training

Voor wie

Voor de controllers/business analisten met een eerste aantal jaren ervaring in deze functie of voor de doorwinterde accountant die graag de stap wilt zetten naar controllership.

Waarom

Costing is het fundament voor alle andere controlling skills en vormt de vereiste basis voor meer geavanceerde cursussen in controlling. Deze cursus is uniek doordat er de link gemaakt wordt tussen de bedrijfsrealiteit, de vertaling er van naar ERP systemen en financieel management & rapportering.

Doordat al onze trainingen gegeven worden door ervaren controller-trainers waarborgen we dat de cursus op maat is van de deelnemers en direct toepasbaar zijn in de eigen realiteit.

Inhoud

Tijdens deze tweedaagse training starten we met een korte uiteenzetting rond het wettelijk kader voor costing  waarbij er ook aandacht geschonken wordt aan de impact en verschillen van direct costing en full costing op de P&L. Terugwerkend vanuit deze P&L wordt er aan de hand van praktische voorbeelden en cases stilgestaan bij financieel management, ERP en bedrijfsrealiteit. Tot slot worden deze concepten terug gelinked naar een correcte P&L.

Deze cursus is opgebouwd als een tweedaagse training. Tijdens de eerste dag worden alle noodzakelijke componenten uitgelegd aan de hand van kleinere oefeningen en cases. Tijdens de tweede dag worden deze concepten omgezet in een geïntegreerde oefening van A tot Z, waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan en de kennis van de eerste dag omzetten in de praktijk.

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een tweedaagse training. Enige voorkennis in de materie van costin  is een plus maar geen vereiste.

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor het tweedaags trainingsprogramma bedraagt €1.300 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.

 

Ook geïnteresseerd in andere training content? Hier vindt u een overzicht van alle classroom trainings die we organiseren!