Training Management Controlling

Voor wie

Voor de controllers/business analisten met een eerste aantal jaren ervaring in deze functie of voor de doorwinterde finance professional die graag de stap wilt zetten naar controllership met een goede kennis van Costing.

Waarom

Variantie methodieken, Activity Based Costing en Profitability analyses zijn voor de hedendaagse controller absolute basisvaardigheden verder bouwend op de kennis van costing. Beheersing ervan is een vereiste voor elke controller en maken op dagelijkse basis het verschil. De impact op bedrijfsvoering kan dan ook niet overschat worden.

Inhoud

Tijdens deze training wordt er verder gebouwd op de fundamenten gelegd in de cursus costing. Hierbij worden de deelnemers wegwijs gemaakt, op basis van praktische voorbeelden en cases uit de bedrijfsrealiteit, in de wereld van Variantie methodieken, Activity Based Costing en Profitability Analysis. De samenhang van de verschillende aspecten wordt door middel van verschillende invalshoeken overgedragen naar de deelnemers waardoor de training een directe meerwaarde betekent bij de terugkeer naar de eigen omgeving.

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een tweedaagse training. Doorgedreven kennis van costing is een must voor het volgen van deze training.

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor het tweedaags trainingsprogramma bedraagt €1.400 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.