Project Management training voor controllers

Voor wie

Voor de controllers/business analisten die de nodige project methodologie in de vingers willen hebben om de veelheid aan projecten op een efficiënte manier te kunnen managen. Dit op basis van een pragmatische aanpak, met oog voor het uiteindelijke resultaat.

Waarom

De rol als controller is bij uitstek een rol waarin men op zeer regelmatige basis geconfronteerd wordt met projecten. Deze rol kan worden opgenomen vanuit verschillende invalshoeken: als stakeholder, projectmedewerker, projectverantwoordelijke of meer verregaand als sponsor of projectleider. Of het nu gaat om de implementatie van procesverbeteringen, ERP en BI implementaties of aanpassingen aan rapportering, een projectmatige aanpak draagt bij aan het uiteindelijke project succes.

Daarom is het van groot belang als controller een goed begrip te hebben van project management methodologie. Hierdoor kan u als controller een vinger aan de pols kan houden aangaande de spanningsdriehoek tijd - kost - scope. De technieken zullen u ondersteunen om ideëen te transformeren naar realiteit voor uw organisatie

In deze training, gebaseerd op onze jarenlange praktijkervaring, leert u hoe u op een gestructureerde en planmatige manier deze projecten in goede banen leidt in samenwerking met de belanghebbenden in uw organisatie.

Inhoud

Deze training van 1 dag maakt een combinatie tussen de theoretische grondslagen van verschillende project methodologiën enerzijds en onze jarenlange praktijkervaring anderzijds.

Hierbij komen de verschillende stappen en fases en workstreams van een project aan bod, waarbij er stil wordt gestaan bij mogelijke uitdagingen en hoe deze te vermijden.

Zoals al onze trainingen geldt ook hier dat indien verdieping gewenst is of er specifieke noden zijn, we deze training ook op maat ontwikkelen en aanbieden, bijvoorbeeld in het kader van een specifiek project of implementatie. Ook bieden wij specifieke content coaching aan gericht op u, uw medewerkers/projectleiders en binnen uw context.

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een training van een volledige dag. Voorkennis is niet vereist.

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze trainingsdag bedraagt €800 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw project methodologie of uw noden maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.