Beyond Financial Statements

Training information

23 mei 09:00u - 17:00u

24 mei 09:00u - 17:00u

Antwerpen

€ 1300

Financiële analyse is één van de competenties welke iedere controller continu aanwendt om tijdig te kunnen anticiperen op opportuniteiten en risico's. Dit zowel voor de eigen als andere ondernemingen. Een goede beheersing is dan ook een vereiste om op te kunnen treden als echte partner voor uw onderneming.

Tijdens deze tweedaagse training gaan we dieper in op de principes van financiële analyse. Dit steeds vertrekkende vanuit praktische en reële voorbeelden. Hierdoor krijgt u een breder zicht in terminologie en analyses.

Voor deze opleiding is een gedegen kennis van finance vereist, alsook een basiskennis cost accounting. Meer informatie over deze training vindt u hier.

Registreer

Versturen
Deel deze pagina via:
Get in touch
Kris D'hulst Director +32 3 304 89 51
Neem contact op
Meet the trainer
Luc Dekimpe Manager Management Information & systems


Luc is een ervaren finance professional met bijna 30 jaren ervaring in controlling, financieel management en implementaties van ERP systemen en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Dit in functies als CFO en controller in internationale industriële omgevingen en de laatste 8 jaren als Mi&s manager in de consultancy business.

Project management en opzetten van operationele en management informatie rapporteringen waren doorheen zijn carrière de rode draad gecombineerd met een grote affiniteit voor people management.