Content Coaching

In uw functie als controller wordt u vaak geconfronteerd met een veranderende omgeving. Veranderingen op organisationeel, socio-economisch, financieel en systeem technisch vlak. Een continue verandering van bevoegdheden en bijhorende vaardigheden.

Eén ding hebben deze veranderingen gemeen: ze zijn een gegeven, een onzekere context waarbinnen u als controller dient te functioneren. Meer nog, een context waarvan u als controller gebruik van kan maken om mee de koers uit te zetten voor uw organisatie.

Wat is Content Coaching

In deze context is het van toegevoegde waarde af te kunnen stemmen met een onafhankelijk, extern klankbord. Een klankbord dat verder gaat dan de “best-practices” maar vanuit de eigen controller ervaring luistert en deze afstemt op uw noden en context.

Op deze manier krijgt u een verhelderende kijk en dit op uw niveau. Een onafhankelijke, kritische gesprekspartner die faciliterend optreedt en u helpt de juiste strategische beslissingen te nemen. Dit zowel op persoonlijk niveau als op bedrijfsniveau. Een gesprekspartner die mee helpt om deze beslissingen te vertalen naar concrete acties. 

Voor wie

Terugvallend op onze ruime basis van controllers, bieden we deze content coaching aan voor ieder niveau. Van de startende controller tot en met de zeer ervaren CFO/CEO. Onze coaching kan uiteraard zowel tijdens als na de uren plaatsvinden en dit bij u of in onze kantoren. Bovendien maakt deze content coaching integraal deel uit van onze training programma's!

Vragen of interesse? Neemt u gerust contact op met ons voor een eerste verkennend gesprek!


 

Business Unit Management Information & Systems