Trainingsprogramma voor en door controllers

Onze trainingsprogramma’s specifiek ontworpen voor controllers en gegeven door onze eigen senior controllers.

Onze trainingsprogramma's zijn zo ontworpen dat ze steeds vertrekken vanuit de praktijk, opgebouwd vanuit reële cases en vraagstukken. Uiteraard telkens begeleid met de nodige theoretische kadering. Bovendien zorgen we voor een kader waar onderlinge uitwisseling van ervaringen gefaciliteerd en aangemoedigd wordt. Hierdoor fungeert niet alleen de trainer maar ook de groep zelf als een katalysator bij het leerproces.

Concreet bieden twee controller training programma’s aan, naar gelang uw eigen ervaring en ambitie. Beide controller programma’s zijn meerdaagse trainingen en gebaseerd op een uniek ontwikkeld skill framework waarbij alle facetten van controllership behandeld worden, gaande van technische competenties tot en met de benodigde soft skills.

  • Het Controller in 5 stappen programma is gericht op de beginnende controller en business analist met enkele jaren ervaring of de doorwinterde accountant die de stap richting controlling wil maken.  Meer gedetailleerde informatie over dit trainingsprogramma vindt u Hier
  • Het Controller Excellence programma is gericht op de meer ervaren controller met stevige basis in controllership en minimaal een 5-tal jaar ervaring, die een verdere uitdieping wil van de eigen competenties. Meer gedetailleerde informatie over dit trainingsprogramma vindt u hier.

Eveneens inbegrepen binnen onze training programma's zijn twee content coaching sessie door één van onze senior controllers waarop u beroep kan doen. Dit binnen het jaar na afronding van het trainingsprogramma. Op deze manier staan wij garant dat u het geleerde ook daadwerkelijk op een pragmatische manier kan omzetten naar realiteit.

Nick Van Maele Manager Management Information & Systems
32 (0)9 210 82 92
Neem contact op
Overzicht standaard trainingsaanbodBekijk zeker ook eens het overzicht van alle standaard trainingen!