Controller in 5 stappen

Voor wie

Dit is ons controller programma ontwerpen speciaal voor de controllers/business analisten met een eerste aantal jaar ervaring in deze functie of voor de doorwinterde accountant die graag de stap wilt zetten naar controllership.

Waarom

Tijdens dit vijfdaags trainingsprogramma komen alle vaardigheden aan bod die een controller nodig heeft om de volgende stap te zetten en verder te groeien als controller en business partner. Onze trainingen zijn specifiek ontwikkeld voor controllers en worden steevast gegeven door ervaren controllers.

Tijdens de training wordt een degelijke theoretische basis gelegd, maar dit zeer praktijkgericht. Bijgevolg wordt de stap zeer vlot gezet naar reëele cases en voorbeelden die putten uit de eigen ervaringen en praktijk van onze trainers. Hierbij is er steeds de ruimte om de specifieke problematieken van de deelnemers te bespreken. Dit zorgt voor een directe return voor zowel u als uw organisatie op deze opleidingsinvestering in de vorm van toepasbaarheid op korte en lange termijn.

Op het einde van het programma ontvangt u ook het bijhorende certificaat.

Inhoud

Dit vijfdaags trainingsprogramma bestaat uit zowel training in technische vaardigheden als soft skills. Onderstaand vindt u een kort overzicht van deze trainingonderwerpen. Elk van deze onderwerpen wordt beknopt behandeld met het oog op het toekomstig gebruik als controller.

Deze trainingen zijn ook individueel en uitgebreider te volgen binnen ons open trainingsaanbod. Een overzicht van dit trainingsaanbod vindt u hier

 Training Area
Training module
 Beslissingsondersteuning
 Costing
 Management Reporting
 Sturen van bedrijfsperformantie
 Budgettering & Forecasting
 Beyond Financial Statements
 Informatie Management
 Begrijpen van databases & dimensies
 voor controllers
 Master Data Management
 Excel voor controllers
 Power Pivot voor Controllers
 Transactioneel verwerken Intro tot ERP implementaties
 Soft Skills
 Soft skills voor de Controller van morgen
 Project Management
 Project Management methodologie


Bovendien hebt u recht op twee content coaching sessies na afronding van het trainingsprogramma. Hierbij gaan onze controllers samen met u aan de slag om het geleerde om te zetten naar uw dagdagelijkse realiteit.

Praktische Info

In onze Kalender vindt u de datum waarop het volgende Next steps in controlling programma start. Deze data bevatten de kernmodules. Voor de optionele modules spreken we graag individueel met u af.

Wilt u toch graag vroeger of op een ander moment starten, neem gerust contact op met ons. Dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.

Prijs

De prijs voor dit vijfdaags trainingsprogramma bedraagt €4.000 Excl. BTW voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven, neem dan gerust contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken. Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.