Trainingen aangepast aan uw organisatie en context

De context eigen aan uw organisatie (processen, cultuur, veranderingen...) maakt dat standaard trainingen niet altijd volstaan.

Een training op maat gemaakt biedt een grotere en blijvende meerwaarde voor uw organisatie en uw medewerkers specifiek binnen uw context. Daarom bieden wij u ook een op maat gemaakt trainingsaanbod aan. Dit aanbod bestaat uit twee pijlers welke uiteraard ook combineerbaar zijn.


Controller trainingen op maat

Hierbij wordt er een assessment gemaakt waarbij er vertrokken wordt van ons skill framework. Op basis van deze assessment wordt er een op maat gemaakt trainingsprogramma opgesteld. Op deze manier helpen we uw medewerkers en organisatie mee het gewenste senioriteitsniveau te bereiken.


Procestrainingen in uw ERP

Vanuit onze toolonafhankelijke positie en kennis van de verschillende ERP systemen die we aan boord hebben, helpen we uw gebruikers te trainen het gebruik van uw eigen ERP. Niet louter een generieke tool training maar juist gefocused op uw processen en de toegevoegde waarde in het gehele proces van de medewerker in kwestie.

Vanuit onze focus op kwaliteit volstaat enkel training niet. Daarom gaat elk van deze trainingen gepaard met een voor- en na-traject. Hierbij begeleiden we uw organisatie bij het vertalen van de training naar acties op de werkvloer.

Geïntereseerd? Meer informatie vindt u op deze website, maar neem zeker ook contact op met ons wat dit voor uw organisatie kan betekenen.Deel deze pagina via: