Introductie tot ERP implementaties

Voor wie

Voor controllers / business analisten die zelf betrokken zijn of gaan zijn bij de implementatie van een systeem of ERP.

Waarom

De implementatie van een systeem of ERP vereist een zeer specifieke kennis en ervaring om een project van die omvang tot een goed einde te brengen. En hoewel bijna iedereen tijdens zijn of haar carriere hiermee in aanraking komt, is dit uiteraard geen procesmatig gegeven. Wat betekent dat men vaak moet vertrouwen op kennis en know how van externen. Zeker in een snel veranderende markt

Deze training helpt zij die betrokken zijn of zullen worden in een implementatie traject om de valkuilen tijdig te benoemen en rijkt de deelnemers duidelijke adviezen, methodieken en richtlijnenaan in hoe dit best aan te pakken. Bovendien het advies van een onafhankelijke expert.

Inhoud

Tijdens deze halve dag introductie tot het implementeren van ERP's nemen we de deelnemers mee in de wereld van de ERP implementaties. Hierbij wordt er specifiek gekeken naar mogelijke valkuilen en de methodieken die kunnen worden toegepast om deze te vermijden. Onderwerpen die ondermeer worden behandeld:

  • Generiek framework
  • Verschillende fases binnen een ERP implementatie
  • Verschillende workstreams binnen een ERP implementatie
  • Valkuilen en hoe deze te vermijden

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een training van een halve dag. Er is geen voorkennis vereist in het implementeren van ERP's

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze trainingsdag bedraagt €500 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.