Introductie tot Excel

Voor wie

Voor de controllers/business analisten die op zoek zijn naar een gedegen basis in excel. Deze cursus is de voorbereidende cursus op de opleiding Excel voor controllers

Waarom

Excel is in de meeste bedrijven vaak de meest gangbare (rapporterings)tool, dit vaak naast andere BI tools. Een beperkte kennis van excel wordt dan ook al gauw gezien als een handicap. Deze cursus heeft als doel om een gedegen basis op te bouwen in Excel. Een gedegen basis met oog voor de praktische toepasbaarheid en indien gewenst ter voorbereiding op de Excel voor controllers training voor meer gevorderde gebruikers.

Inhoud

Tijdens deze opleiding van één dag wordt er dieper ingegaan op de basisfunctionaliteiten van Excel. Hierbij is er geen voorkennis vereist bij de deelnemers. Aan het einde van de training hebben de deelnemers een zeer gedegen begrip van Excel en de mogelijkheden die deze tool biedt. Bovendien is deze training de ideale aanloop naar de Excel voor controllers training.

Onderdelen van de training zijn ondermeer:

  • Page & Layout
  • Data filteren, ordenen, formateren en manipuleren
  • basis formules zoals sum, if, vlookup, offset, match,...
  • Pivot tabellen en grafieken
  • array functies

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een training van een volledige dag. Hierbij is er geen voorkennis van Excel vereist.

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze trainingsdag bedraagt €800 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.