Master Data Management

Voor wie

Voor de controllers/business analisten met een eerste aantal jaren ervaring in deze functie die inzicht wenst te verkrijgen in de impact van master data op ERP, rapportering en beslissingsname

Waarom

Correcte, kwalitatieve en performante rapportering zijn cruciaal voor elke controller. Om dit te bereiken is het belang van master data en master data management nauwelijks te onderschatten. Master data is het fundament waarop processen, systemen, ERP's en bijgvolg rapportering en beslissingsname gebouwd worden. Indien het fundament afbrokkelt, zit het vervolg ook letterlijk scheef.

In deze opleiding leert men het belang van master data correct in te schatten alsook welke (governance)processen en tools die je hierbij kunnen helpen. Steeds gericht vanuit het perspectief van de controller; hoe helpt master data mij te komen tot de rapportering waarmee ik mezelf en de onderneming onderscheid. Een correcte, kwalitatieve rapportering die de onderneming ondersteunt in zijn beslissingsname.

Inhoud

Tijdens deze opleiding van een halve dag vertrekken we van de grondprincipes van master data en master data management. Er wordt een duidelijk beeld geschetst van essentiële rol die master data speelt als fundament voor processen, systemen rapportering en bedrijfsvoering in het algemeen. Hierbij wordt de impact en risico's van correcte / foutieve master data duidelijk in kaart gebracht. 

Vervolgens krijgen de deelnemers praktijkgerichte oplossingen aangerijkt. Wat zijn belangrijke tools, processen en governance principes welke u en uw onderneming kan helpen te komen tot correcte master data. Zo krijgt u als deelnemer zicht hoe dit u helpt een wezenlijk verschil te maken.

Praktische Info

Dit is een opleiding van een halve dag. Een achtergrond in access is een troef maar niet noodzakelijk

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor dit trainingsprogramma van een halve dag bedraagt €500 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.