Training Soft skills voor de controller van morgen

Voor wie

Voor de controllers/business analisten die de stap willen zetten om een echte partner te worden voor het bedrijf. De controller die zijn meer technische vaardigheden en zijn inzichten wilt omzetten naar een impact in het bedrijf. Voor de controller die een wezenlijk verschil wilt maken.

Waarom

Trainingen focussen zich al te vaak op de technische kant. Wil men echter succesvol zijn als controller, volstaat het niet langer om enkel de expertise te bezitten. De lat ligt echter hoger. De controller vandaag moet zijn inzichten kunnen overbrengen naar de andere partners binnen een bedrijfen. En dit op een overtuigende manier zodat de partner aan de andere kant van de tafel er het nut van inziet.

Dit betekent dat u als controller moet weten wie er tegen over u zit en dat u dit bovendien weet te vertalen naar een vorm die u gesprekspartner het best begrijpt. Het betekent het opbouwen van een relatie met u belangrijkste gesprekspartners binnen het bedrijf. De controller van morgen is met andere woorden een leider binnen het bedrijf welke mee helpt de juiste beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren, dankzij een inspirerend optreden naar anderen.

Deze training neemt u mee in deze wereld van de soft skills en reikt u als controller de nodige kennis aan. Kennis hoe u als controller uw eigen soft skills kan aanwenden om daadwerkelijk een verschil te maken.

Inhoud

De training van 1 dag gaat dieper in op de soft skills die een excellente controller onderscheidt van een goede controller. Onze trainingen zijn gebaseerd op een soft skill framework waarin volgende domeinen aan bod komen:

  • Core talents zoals self-starting, integriteit, weerbaarheid,...
  • analyse en probleemoplossend denken
  • professionele relatieopbouw, netwerken en spreken met impact
  • Taak management
  • Domein van communicatie. Denk hierbij aan effectief communiceren, onderhandelen, presenteren
  • Leiderschap, coaching, change en het leiden van teams

Zoals al onze trainingen geldt ook hier dat indien verdieping gewenst is of er specifieke noden zijn, we deze training ook op maat ontwikkelen en aanbieden. Ook zitten deze aspecten verweven in al onze trainingen in de controller training programma's.

Praktische Info

Deze cursus is opgevat als een training van een volledige dag. Voorkennis is niet vereist.

U kan steeds onze trainingskalender raadplegen voor de eerstvolgende training. Daar vindt u ook het inschrijfformulier. Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze trainingsdag bedraagt €800 (Excl. BTW) voor een enkele inschrijving. Wilt u meerdere deelnemers inschrijven neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte.

Meer specifieke trainingsnoden?

Bekijk zeker ook eens onze trainingen welke we op uw maat of op maat van uw ERP maken.  Bovendien bieden wij ook onderwerp specifieke classroom trainingen.