Trainingen for the controller, developed by controllers

Our mission: a training offer designed specifically for today's controllers in all aspects of controllership.

Designed for controllers

At TriFinance MI&S Vanuit TriFinance MI&S bieden wij trainingen aan, specifiek toegepast voor de controller van alle niveau's. Doordat we zelf midden in het vak staan en dagelijks geconfronteerd worden met de uitdagingen van de controller, durven we garant te staan voor de toepasbaarheid en meerwaarde van onze controller trainings.

Gebaseerd op ons skill framework bieden we trainingen aan in alle aspecten van controlling. Gaande van technische trainingen tot en met soft skill trainingen welke u in staat stellen als echte business partner op te treden. Al onze trainingen zijn dan ook aangepast en vertrekken vanuit de realiteit van vandaag & morgen.

Of u nu een volledig programma volgt, een training op maat of een klassikale training rond een bepaald onderwerp: steeds vertrekken we vanuit reëele cases en vraagstukken. Hierdoor neemt u het geleerde mee naar uw eigen organisatie en kan u deze ook meteen toepassen in uw eigen functioneren

Een overzicht van al onze trainingen kan u hier vinden.

Developed by controllers

We kunnen u dit waarborgen doordat we enkel werken met trainers die niet alleen hun sporen hebben verdiend in het geven van trainingen maar die bovendien op dagelijkse basis nog geconfronteerd worden met de uitdagingen van controllers. Al onze trainers zijn niet enkel ervaren controllers maar zijn bovendien ook vandaag nog aan de slag als consultant binnen onze business unit Management Information and Systems.

Doordat zij kunnen teren op hun jarenlange ervaring als controller & trainer én ook nog dagelijks geconfronteerd worden op het terrein zijn wij in staat om het puur theoretische te overstijgen. Hierdoor leveren wij niet aleen een meerwaarde binnen de trainings, maar kunnen wij ook inspelen op uw specifieke problematieken. Op deze manier kan ook u gebruik maken van de ervaring van onze trainers toegepast op uw context. Een return dus voor u op korte en lange termijn.